Animale în cehă

 0    23 Datenblatt    ultimate.ro.cs
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
animale
Lernen beginnen
zvířata (r. s.pl.)
câine
Lernen beginnen
pes (r. m.)
pisică
Lernen beginnen
kočka (r. ž.)
șoarece
Lernen beginnen
myš (r. ž.)
iepure
Lernen beginnen
králík (r. m.)
hamster
Lernen beginnen
křeček (r. m.)
cal
Lernen beginnen
kůň (r. m.)
porc
Lernen beginnen
prase (r. s.)
vacă
Lernen beginnen
kráva (r. ž.)
pasăre
Lernen beginnen
pták (r. m.)
leu
Lernen beginnen
lev (r. m.)
tigru
Lernen beginnen
tygr (r. m.)
şarpe
Lernen beginnen
had (r. m.)
broască
Lernen beginnen
žába (r. ž.)
crocodil
Lernen beginnen
krokodýl (r. m.)
girafă
Lernen beginnen
žirafa (r. ž.)
elefant
Lernen beginnen
slon (r. m.)
papagal
Lernen beginnen
papoušek (r. m.)
peşte
Lernen beginnen
ryba (r. ž.)
somon
Lernen beginnen
losos (r. m.)
ton
Lernen beginnen
tuňák (r. m.)
cangur
Lernen beginnen
klokan (r. m.)
mamifer
Lernen beginnen
savec (r. m.)

Animale în cehă

Ți-ai închipuit vreodată că vorbești limba cehă? Hai să ne ocupăm de asta acum! Platforma noastră este foarte eficientă în studierea limbilor! Cartonașele de la VocApp includ cea mai importantă informație pentru a te ajuta să memorezi cuvinte în cehă ușor! Hai să începem să învățăm limba cehă cu lecția Animale în cehă! Poate îți e curios să știi care e forma cea mai exactă de a numi animalele în cehă, așa e? Soluția este chiar aici în lecția Animale în cehă: cu ajutorul cartonașelor instrumentului nostru, îți vei mări vocabularul în cehă rapid! Încă te mai gândești că nu vei avea niciodată nevoie de asta? Ești sigur? Asta e partea cea mai bună în studierea unei noi limbi! Nici nu știi în ce moment poți simți nevoia de a o cunoaște! Nu mai pierde timpul cu alte activități! Hai să începem chiar acum cu lecția Animale în cehă!

Cele mai importante cauze să studiezi limba cehă

Echipa VocApp susține că studierea unei limbi ca limba cehă este foarte importantă și poate aduce multe posibilități noi! Există multe cauze să studiezi limba cehă acum! Uite câteva! Dacă vei studia limba cehă, vei beneficia de șansa de a cunoaște o națiune nouă! Vei putea înțelege tradiții diferite și vei fi un interlocutor interesant! Dacă vei ști ceha, vei obține acces la resurse noi și vei gândi global! În plus, odată ce vei ști limba cehă, vei obține o mulțime de posibilități în viață! Nu știi cum să înveți limba cehă? Cheia succesului este dezvoltarea vocabularului și repetarea lui pentru a nu-l uita. Cartonașele te vor învăța cuvinte noi, iar Sistemul de repetiție va fi responsabil de repetarea cuvintelor din lecția Animale în cehă pe care nu le cunoști bine, pentru a te ajuta să le memorezi cât mai rapid! Începe să înveți limba cehă cu lecția Animale în cehă și vezi cât de ușor e să înveți vocabular nou! Dacă te simți ciudat când vorbești limba cehă, învață din resursele nostre ca să ai mai multă încredere în tine! VocApp este o platformă interesantă cu funcții deosebite care te va ajuta să înveți limba cehă rapid! Testează metoda noastră cu lecția Animale în cehă! Învață sensul și pronunția cuvintelor din lecția Animale în cehă cu noi! Vei putea descărca lecția pentru a învăța când vrei! La fel, vei putea crea propriile lecții cu vocabularul pe care vrei să-l înveți!

Alte lecții în cehă pentru tine

Cursurile de la VocApp sunt create de o echipă multinațională de lingviști pasionați! Amintește-ți să accesezi pagina cu toate cursurile noastre și vei învăța alte cartonașe! Studiază din lecția Animale în cehă! Odată ce memorezi întreaga listă de cartonașe ale lecției Animale în cehă, continuă să înveți alte cartonașe pentru rezultate spectaculoase.

Studiind 5 minute zilnic, vei memora până la 90% din vocabular! Aceasta datorită platformei profesionale VocApp!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.