Clădiri în finlandeză

 0    13 Datenblatt    ultimate.ro.fi
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
clădiri
Lernen beginnen
rakennukset
teatru
Lernen beginnen
teatteri
şcoală
Lernen beginnen
koulu
cinema
Lernen beginnen
elokuvateatteri
parc
Lernen beginnen
puisto
universitate
Lernen beginnen
yliopisto
spital
Lernen beginnen
sairaala
secție de poliție
Lernen beginnen
poliisiasema
bibliotecă
Lernen beginnen
kirjasto
centru comercial
Lernen beginnen
ostoskeskus
magazin
Lernen beginnen
kauppa
librărie
Lernen beginnen
kirjakauppa
templu
Lernen beginnen
temppeli

Clădiri în finlandeză

Visai mereu să poți vorbi finlandeza? Ai încercat multe site-uri, dar pierdeai dorința de a continua? Studiază principalul vocabular din finlandeză rapid cu VocApp! Nu știi cum să zici la clădirile în finlandeză? Vei obține răspunsul în lecția Clădiri în finlandeză și vei cunoaște multe cartonașe în această limbă! Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a îmbunătăți pronunția în finlandeză cu înregistrările audio citite de către lector! Află cum se zice la Clădiri în finlandeză cu noi și nu uita niciodată vocabularul nou! Nu mai căuta alte cursuri - învață limba finlandeză chiar acum!

Motive pentru a cunoaște finlandeza

Sunt multe motive pentru care merită să înveți finlandeza! Studiind limba finlandeză, vei primi acces la multe cărți, scrise în limba finlandeză și diferite resurse de informație nouă. Dacă vei vorbi limba finlandeză, vei călători mult mai liber, aflând multe despre istoria țărilor vizitate! La fel, poți cunoaște persoane noi și avea o abilitate nouă în CV! Poți pur și simplu să-ți impresionezi familia vorbind în finlandeză! Nu știi cum să înveți finlandeza? A fost dovedit că una dintre cele mai ușoare metode de a învăța o limbă este cea a cartonașelor! Instrumentul nostru îți va organiza vocabularul în finlandeză și va programa repetările cartonașelor lecției Clădiri în finlandeză pe care nu le cunoști bine, pentru a te ajuta să le ții minte eficient! Începe să înveți din lecția Clădiri în finlandeză și vei vedea cât de ușor e! Dacă te simți ciudat când vorbești limba finlandeză, învață din conținutul nostru ca să câștigi încredere în tine! VocApp este o platformă eficientă cu funcții utile care te va ajuta să memorezi limba finlandeză eficient! Testează metoda VocApp cu lecția Clădiri în finlandeză! Învață scrierea și sensul cuvintelor din lecția Clădiri în finlandeză cu VocApp! Vei putea descărca cartonașele pentru a învăța unde vrei! La fel, vei putea crea lecțiile tale cu vocabularul de care ai nevoie!

Vezi și alte resurse de la VocApp!

Site-ul nostru e plin de lecții și cursuri interesante create de o echipă de lingviști profesionali! Suntem încrezuți că vei găsi un curs perfect din lista noastră de cursuri! Nu uita să repeți toate cartonașele lecției Clădiri în finlandeză pentru a le memora pentru totdeauna! Dacă ți-a plăcut lecția Clădiri în finlandeză, continuă să înveți limba finlandeză cu alte lecții de la VocApp.

Cu VocApp, poți studia o limbă populară online și îți poți reîmprospăta cunoștințele ușor!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.