Clădiri în norvegiană

 0    13 Datenblatt    ultimate.ro.nov
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
clădiri
Lernen beginnen
bygninger (f.pl.)
teatru
Lernen beginnen
teater (i.)
şcoală
Lernen beginnen
skole (f.)
cinema
Lernen beginnen
kino (f.)
parc
Lernen beginnen
park (f.)
universitate
Lernen beginnen
universitet (i.)
spital
Lernen beginnen
sykehus (i.)
secție de poliție
Lernen beginnen
politistasjon (f.)
bibliotecă
Lernen beginnen
bibliotek (i.)
centru comercial
Lernen beginnen
kjøpesenter (i.)
magazin
Lernen beginnen
butikk (f.)
librărie
Lernen beginnen
bokhandel (f.)
templu
Lernen beginnen
tinning (f.)

Clădiri în norvegiană

Cum ar fi să înveți să vorbești norvegiana? Aceasta este șansa ta! Site-ul nostru este foarte eficient în studierea limbilor! Cartonașele de la VocApp includ cea mai importantă informație pentru a te ajuta să reții cuvinte în norvegiană eficient! Începe să înveți limba norvegiană cu lecția Clădiri în norvegiană! Probabil îți e curios să știi care e forma cea mai exactă de a numi clădirile în norvegiană, așa e? Soluția este chiar aici în lecția Clădiri în norvegiană: datorită cartonașelor instrumentului nostru, îți vei dezvolta vocabularul în norvegiană ușor! Încă te mai gândești că nu vei avea niciodată nevoie de asta? Ești sigur? Asta e partea cea mai bună în studierea unei limbi! Nici nu știi în ce moment poți simți nevoia de a o cunoaște! Nu mai pierde timpul cu alte aplicații! Poți să începi chiar acum cu lecția Clădiri în norvegiană!

Principalele motive să studiezi norvegiana

Lingviștii VocApp susțin că studierea unei limbi ca norvegiana este foarte importantă și va aduce multe oportunități noi! Există destule cauze de a începe să studiezi norvegiana acum! Uite câteva din ele! Studiind limba norvegiană, vei primi acces la multe cărți, scrise în limba norvegiană și diverse resurse de informație interesantă. Dacă vei vorbi limba norvegiană, vei călători mult mai liber, aflând multe despre cultura țărilor pe care le vizitezi! La fel, poți face cunoștință cu persoane noi și adăuga o abilitate nouă în CV! Poți să-ți impresionezi prietenii vorbind în norvegiană! Vrei să știi cum să înveți limba norvegiană? Cheia succesului este îmbogățirea vocabularului și repetarea lui pentru a nu-l uita. Cartonașele te vor învăța cuvinte în norvegiană, iar Sistemul nostru de repetiție va fi responsabil de repetarea cartonașelor din lecția Clădiri în norvegiană pe care nu le cunoști bine, pentru a te ajuta să-ți amintești de ele! Începe să înveți limba norvegiană cu lecția Clădiri în norvegiană și vezi cât de rapid e să înveți vocabular nou! De ce trebuie să înveți pe site-ul nostru? VocApp te va învăța nu doar scrierea vocabularului din lecția Clădiri în norvegiană, dar de asemenea îți va demonstra cum se pronunță cuvintele în norvegiană. De asemenea, vei deduce sensul cuvintelor din lecția Clădiri în norvegiană ușor datorită imaginilor! Și asta nu e tot! Vei putea folosi site-ul nostru ca pe un dicționar. Începe să creezi propriile liste de vocabular ca să înveți ce vrei! Vei putea verifica ce înseamnă cuvintele și le vei putea adăuga în propria ta lecție!

Resurse pentru a învăța limba norvegiană

Continuă să repeți cartonașele din lecția Clădiri în norvegiană pentru ca să le memorezi! Odată ce știi întregul vocabular al lecției Clădiri în norvegiană, poți studia mai aprofundat cu cursurile noastre interesante! La fel, poți alege o altă lecție pentru a studia limba norvegiană fără prea mult efort.

Cartonașele VocApp te vor ajuta să-ți formezi un vocabular și să-ți perfecționezi pronunția în norvegiană ușor! Încearcă chiar acum!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.