Clădiri în slovacă

 0    13 Datenblatt    ultimate.ro.sk
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
clădiri
Lernen beginnen
budovy (r. ž.pl.)
teatru
Lernen beginnen
divadlo (r. s.)
şcoală
Lernen beginnen
škola (r. ž.)
cinema
Lernen beginnen
kino (r. s.)
parc
Lernen beginnen
park (r. m.)
universitate
Lernen beginnen
univerzita (r. ž.)
spital
Lernen beginnen
nemocnica (r. ž.)
secție de poliție
Lernen beginnen
policajná stanica (r. ž.)
bibliotecă
Lernen beginnen
knižnica (r. ž.)
centru comercial
Lernen beginnen
nákupné centrum (r. s.)
magazin
Lernen beginnen
obchod (r. m.)
librărie
Lernen beginnen
kníhkupectvo (r. s.)
templu
Lernen beginnen
chrám (r. m.)

Clădiri în slovacă

Visai mereu să cunoști slovaca? Ai învățat cu multe platforme, dar pierdeai dorința de a continua? Studiază principalele cuvinte în slovacă ușor cu VocApp! Nu știi cum să zici la clădirile în slovacă? Caută răspunsul în lecția Clădiri în slovacă și vei cunoaște multe cuvinte în această limbă! Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a învăța pronunția în slovacă cu înregistrările audio citite de lector! Află cum se zice la Clădiri în slovacă cu noi și nu uita niciodată vocabularul nou! Nu mai pierde timp cu alte site-uri - învață limba slovacă chiar acum!

De ce trebuie să cunoști slovaca?

E foarte util să studiezi limba slovacă! Uite câteva cauze de a începe să studiezi acum! Dacă vei învăța limba slovacă, vei primi posibilitatea de a cunoaște o mentalitate nouă! Vei putea înțelege tradiții diferite și vei fi un interlocutor deosebit! Dacă vei ști slovaca, vei obține acces la resurse noi și vei gândi global! De asemenea, odată ce vei ști limba slovacă, vei obține nenumărate posibilități în viață! Care e secretul în învățarea limbilor? Dacă intenționezi să înveți slovaca, partea fundamentală este dezvoltarea vocabularului în slovacă. Sistemul nostru de repetiție va avea sarcina de a-ți dezvolta vocabularul și de a-ți programa repetările cuvintelor în slovacă, pentru ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să înveți vocabularul lecției Clădiri în slovacă cu noi ca să vezi cât de eficient e! De ce să înveți anume cu VocApp? Platforma noastră are funcții deosebite care ușurează studierea oricărei limbi și memorarea vocabularului! Cartonașele noastre activează memoria auditivă și cea vizuală pentru învățare eficientă! Începe cu lecția Clădiri în slovacă și învață cel mai util vocabular la temă!

Resurse pentru a studia limba slovacă

Continuă să repeți cartonașele din lecția Clădiri în slovacă pentru ca să le memorezi! Odată ce cunoști întregul vocabular al lecției Clădiri în slovacă, poți învăța mai departe cu cursurile noastre interesante! La fel, poți alege o altă lecție cu cartonașe pentru a învăța limba slovacă fără prea mult efort.

Studiază limbi străine cu cartonașele VocApp! Descarcă lecțiile pentru a le avea permanent cu tine și a învăța când ești plictisit!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.