Κτίρια στα ρωσικά

 0    13 Datenblatt    ultimate.el.ru
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
κτίρια
Lernen beginnen
здания (ср. р. мн. ч.)
θέατρο
Lernen beginnen
театр (м. р.)
σχολείο
Lernen beginnen
школа (ж. р.)
κινηματογράφος
Lernen beginnen
кино (ср. р.)
πάρκο
Lernen beginnen
парк (м. р.)
πανεπιστήμιο
Lernen beginnen
университет (м. р.)
νοσοκομείο
Lernen beginnen
больница (ж. р.)
αστυνομικό τμήμα
Lernen beginnen
полицейский участок (м. р.)
βιβλιοθήκη
Lernen beginnen
библиотека (ж. р.)
εμπορικό κέντρο
Lernen beginnen
торговый центр (м. р.)
κατάστημα
Lernen beginnen
магазин (м. р.)
βιβλιοπωλείο
Lernen beginnen
книжный магазин (м. р.)
ναός
Lernen beginnen
храм (м. р.)

Τα κτίρια στα ρωσικά

Έχεις φανταστεί ποτέ τον εαυτό σου να μιλά ρωσικά; Γιατί όχι; Ξεκίνα με τις λέξεις για τα κτίρια και ανακάλυψε πόσο μοναδική γλώσσα είναι τα ρωσικά! Πιθανόν να μην ξέρεις καν την ορθή ορθογραφία των λέξεων για τα κτίρια στα ρωσικά. Μην ανησυχεις! Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το μάθημα: μέσω των καρτών διδασκαλίας της εταιρίας μας, θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις ή να βελτιώσεις την προφορά σου, χάρη στις ηχητικές εγγραφές μας! Ακόμη πιστεύεις πως αυτό δε θα είναι βοηθητικό; Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι και το πιο ωραίο μέρος του να μαθαίνεις μια νέα ξένη γλώσσα! Το μυστικό είναι η επανάληψη: χάρη στη μέθοδό μας, θα έχεις την πιθανότητα να εξασκείς τις λέξεις που ήδη έχεις μάθει, ετσι ώστε να τα αποστηθήσεις! Μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε άχρηστα κοινωνικά δίκτυα! Ξεκίνα τώρα με τις λέξεις για τα κτίρια στα ρωσικά!

Λόγοι για να μάθεις ρωσικά

Βαρέθηκες να βλέπεις τις νέες ταινίες με υπότιτλους; Άρχισε τώρα να μελετάς ρωσικά και θα έχεις την ευκαιρία να μην εξαρτάσαι από τους υποτίτλους! Δε σου αρκούν αυτοί οι λόγοι; Τι να πω; Μπορεί να μην είσαι κάποιος που του αρέσουν οι προκλήσεις! Όμως μαζί μας μπορείς να αποκτήσεις ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα "σχεδόν" μόνος! Πιστεύεις πως μπορείς να μάθεις μια γλώσσα μαζί μας; Δώσε σε μας και στον εαυτό σου την πιθανότητα να το ανακαλύψεις!

Πώς να μάθεις ρωσικά γρήγορα

Τα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβουν να προγραμματίσουν επαναλήψεις των λέξεων που δεν ξέρατε στα ρωσικά. Επομένως θα θυμάσαι περισσότερα σε λιγότερο χρόνο! Μόνο 5 λεπτά καθημερινής εξάσκησης είναι αρκετά για να θυμάσαι τα κτίρια στα ρωσικά.

Μάθε ρωσικά απλά και γρήγορα!

Δεν επιθυμείς να μάθεις μια νέα ξένη γλώσσα; Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας, θα έχεις τη δυνατότητα να μελετήσεις ρωσικά. Μην το σκέφτεσαι άλλο! Κατέβασε την εφαρμογή της VocApp και ξεκίνα αυτό το ταξίδι!

Υπάρχει και συνέχεια!

Νόμιζες πως το να μάθεις τα κτίρια είναι αρκετό για να μάθεις ρωσικά; Εννοείται πως όχι! Ρίξε λοιπόν μια ματιά σε όλες τις άλλες κάρτες διδασκαλίας των ρωσικών, κάνοντας κλικ εδώ: των ρωσικών. Μαζί μας μπορείς να μάθεις ρωσικά με πολυάριθμα μαθήματα γλωσσών που σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.