Μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.en
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
days of the week
Δευτέρα
Lernen beginnen
Monday
Τρίτη
Lernen beginnen
Tuesday
Τετάρτη
Lernen beginnen
Wednesday
Πέμπτη
Lernen beginnen
Thursday
Παρασκευή
Lernen beginnen
Friday
Σάββατο
Lernen beginnen
Saturday
Κυριακή
Lernen beginnen
Sunday

Οι μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά

Μάθε τα βασικά των αγγλικών και ξεκίνα με το λεξιλόγιο για τις μέρες της εβδομάδας! Ξέρεις πώς να γράψεις τις μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά; Βρες την απάντηση στο μάθημα οι μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά και μάθε πολλές άλλες λέξεις στα αγγλικά! Θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την προφορά σου στα αγγλικά με τη βοήθεια των ηχητικών εγγραφών στα αγγλικά! Η μαγεία της εκμάθησης μιας γλώσσας είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς τη λέξη που μόλις μελέτησες! Μάθε τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά και μην τις ξεχάσεις ποτέ!

Γιατί είναι σημαντική η εκμάθηση των αγγλικών

Οι λόγοι είναι πολλοί για να μάθεις αγγλικά! Η εκμάθηση των αγγλικών θα σου παρέχει πρόσβαση σε πολλά βιβλία, πολυάριθμες ταινίες ή ακόμα και σε memes, που δημιουργήθηκαν στα αγγλικά. Σε περιμένουμε να ανακαλύψεις την αγγλική γλώσσα μέσω της εφαρμογής μας. Μάθε εδώ πώς να λες τις μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά χρησιμοποιώντας τις κάρτες διδασκαλίας μας και μελέτησε αυτή την πλούσια γλώσσα.

Πώς να μάθεις αγγλικά αποτελεσματικά

Αν σχεδιάζεις να μιλήσεις αγγλικά, το αρχικό είναι να διευρύνεις το λεξιλόγιό σου στα αγγλικά. Τα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβουν να προγραμματίσουν επαναλήψεις των λέξεων στα αγγλικά που δεν ήξερες. Συνεπώς θα θυμάσε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο!

Μάθε αγγλικά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Θα ήθελες να μάθεις κάτι καινούριο σήμερα; Σου έχουμε την τέλεια ιδέα. Τι θα έλεγες για μαθήματα αγγλικών; Μη χάσεις άλλο χρόνο! Απόκτησε τώρα την εφαρμογή μας και ξεκίνα να μελετάς αγγλικά σήμερα!

Κάρτες διδασκαλίας αγγλικών οι οποίες μπορεί να σε ενδιαφέρουν!.

Γιατί δεν κάνεις κλικ στο σύνδεσμο και ρίξε μια ματιά στα μαθήματα της εφαρμογής μας των αγγλικών και μη ξεχάσεις να δεις και τις άλλες κάρτες διδασκαλίας των αγγλικών

Δώσε σε μας και στον εαυτό σου μια ευκαιρία και ξεκίνα με το μαθήματα για τις μέρες της εβδομάδας στα αγγλικά. Θα σου αρέσει πολύ!

Μαζί μας μπορείς να μάθεις αγγλικά με πολυάριθμα μαθήματα γλωσσών που σχεδιάστηκαν από επαγγελματίες.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.