Μέρες της εβδομάδας στα αραβικά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.ar
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
أيام الأسبوع
Δευτέρα
Lernen beginnen
الإثنين
Τρίτη
Lernen beginnen
الثلاثاء
Τετάρτη
Lernen beginnen
الأربعاء
Πέμπτη
Lernen beginnen
الخميس
Παρασκευή
Lernen beginnen
يوم الجمعة
Σάββατο
Lernen beginnen
يوم السبت
Κυριακή
Lernen beginnen
الأحد

Οι μέρες της εβδομάδας στα αραβικά

Πώς θα σου φαινόταν αν άρχιζες να μιλάς στα αραβικά; Ξεκίνα την εκμάθηση των αραβικών και συγκεκριμένα άρχισε με τις μέρες της εβδομάδας χρησιμοποιώντας την εφαρμοφή της VocApp. Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα κάρτες διδασκαλίας για τις μέρες της εβδομάδας. Μάθε τώρα τις πιο σημαντικές λέξεις μέσω των μαθημάτων μας...δεν θα απογοητετείς! Αν ακόμη αμφιβάλεις, δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά στο μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας. Μάθε τώρα τις σημαντικότερες λέξες για τις μέρες της εβδομάδας στα αραβικά εδώ!

Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να μάθεις μια ξένη γλώσσα;

Βαρέθηκες να βλέπεις τις ξένες σειρές με υπότιτλους; Άρχισε σήμερα να μαθαίνεις αραβικά και θα έχεις τη δυνατότητα να μην εξαρτάσαι από τους υποτίτλους! Μη χάσεις άλλο χρόνο. Μάθε πώς να λες τις μέρες της εβδομάδας στα αραβικά μέσω των καρτών διδασκαλίας μας και ανακάλυψε αυτή την πλούσια γλώσσα.

Πώς να μάθεις αραβικά γρήγορα

Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας στα αραβικά σε μορφή λίστας καρτών διδασκαλίας. Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης ξένων γλωσσών είναι να μελετάς το λεξιλόγιο θεματικά. Επομένως, τα μαθήματα των αραβικών μας είναι αυτό που ψάχνεις! Καλύπτουν ένα ευρύ ποσοστό του λεξιλογίου των αραβικών! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως, αν μάθεις αραβικά μέσω της εφαρμογής μας, δεν θα ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη μελετήσει. Ο Αποστασιοποιημένος Αλγόριθμος Επανάληψης θα προγραμματίσει τον χρόνο διαβάσματός σου με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθε αραβικά απλά και γρήγορα!

Η VocApp, όχι μόνο θα σου δείξει πώς γράφονται οι λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα αραβικά, αλλά επίσης θα σου δείξει πώς να προφέρεις τη συγκεκριμένη λέξη στα αραβικά. Επίσης, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο δημιουργίας καρτών διδασκαλίας που είναι βασισμένο σε λεξικό. Δημιούργησε τους δικούς σου καταλόγους λεξιλογίου και δες πόσο εύκολο, διασκεδαστικό και αποτελεσματικό είναι. Επιπλέον, θα βρεις εισηγήσεις για παρόμοιες λέξεις τις οποίες θα μπορείς να προσθέσεις στο μάθημά σου με ένα μόνο κλικ!

Τι άλλο μπορείς να μάθεις;

Με το που ολοκληρώσεις το μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας στα αραβικά, συνέχισε να ανακαλύπτεις την αραβική γλώσσα μέσω των υπολοίπων μαθημάτων που προσφέρουμε, πατώντας εδώ: των αραβικών. Οι κάρτες διδασκαλίας θα σε βοηθήσουν χωρίς αμφιβολία να αναπτύξεις εύκολα το λεξιλόγιό σου και τις ικανότητές σου στα αραβικά.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.