Μέρες της εβδομάδας στα γαλικιακά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.gl
Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
dias da semana (m.pl.)
Δευτέρα
Lernen beginnen
luns (m.)
Τρίτη
Lernen beginnen
martes (m.)
Τετάρτη
Lernen beginnen
mércores (m.)
Πέμπτη
Lernen beginnen
xoves (m.)
Παρασκευή
Lernen beginnen
venres (m.)
Σάββατο
Lernen beginnen
sábado (m.)
Κυριακή
Lernen beginnen
domingo (m.)

Οι μέρες της εβδομάδας στα τουρκικά

Τι θα έλεγες να μάθεις να μιλάς τουρκικά; Αυτή είναι η ευκαιρία σου! Ας ξεκινήσουμε με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας και δες πόσο ξεχωριστή γλώσσα είναι τα τουρκικά! Πιθανόν να μην ήξερες την ορθή ορθογραφία των λέξεων για τις μέρες της εβδομάδας στα τουρκικά. Μην ανησυχεις! Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το μάθημα: μέσω των καρτών διδασκαλίας της VocApp, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και να βελτιώσεις την προφορά σου, χάρη στις ηχητικές εγγραφές μας! Ακόμη σκέφτεσαι πως δεν θα χρειαστείς ποτέ κάτι τέτοιο; Πώς μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος; Αυτό είναι και το πιο ενδιαφέρον μέρος του να μαθαίνεις μια γλώσσα! Το μυστικό είναι η επανάληψη: χάρη στη μέθοδό μας, θα έχεις την πιθανότητα να εξασκείς τις λέξεις που ήδη έχεις μελετήσει, για να μην τα ξεχάσεις! Μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε άχρηστες εφαρμογές! Ας ξεκινήσουμε τώρα με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα τουρκικά!

Γιατί πρέπει να μάθω τουρκικά;

Είναι αποδεδειγμένο πως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε κάνει πιο έξυπνο! Βοηθά στην ενεργοποίηση κάποιων μερών του εγκεφάλου υπεύθυνα για τη μνήμη.! Επιπροσθέτως το να μιλάς την τουρκική γλώσσα θα σου επιτρέψει να ταξιδέψεις πιο ελεύθερα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να προσθέσεις κάτι καινούριο για το βιογραφικό σου σημείωμα! Αν δεν σου αρκούν οι παραπάνω λόγοι για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις την τουρκική γλώσσα, τότε μπορείς να το δεις σαν πρόκληση. Όποτε μαθάινεις μια ξένη γλώσσα, ενεργοποιείς το μέρος του εγκεφάλου σου που είναι υπεύθυνο για τη μνήμη.

Πώς να μάθεις τουρκικά αποτελεσματικά

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει για σένα μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας στα τουρκικά σε μορφή λίστας καρτών διδασκαλίας. Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις ξένες γλώσσες είναι να μελετάς το λεξιλόγιο θεματικά. Συνεπώς, τα μαθήματα των τουρκικών μας είναι αυτό που ψάχνεις! Καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό του λεξιλογίου των τουρκικών! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως, αν μάθεις τουρκικά μέσω της εφαρμογής μας, δεν θα ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη μάθει. Ο Αποστασιοποιημένος Αλγόριθμος Επανάληψης θα προγραμματίσει τον χρόνο διαβάσματός σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθε τουρκικά απλά και γρήγορα!

Δεν σου άρεσαν τα μαθήματα τουρκικών ; Ο δάσκαλός σου των τουρκικών δεν ήταν καλός; Δοκίμασε τις κάρτες διδασκαλίας με την VocApp και μελέτησε τουρκικά μόνος! Το υλικό μελέτης θα κάνουν τη μελέτη!

Άλλα μαθήματα τουρκικών για σένα

Θυμήσου να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα μαθήματα των τουρκικών για να μελετήσεις όλες τις άλλες κάρτες διδασκαλίας των τουρκικών Άρχισε μαθήματα με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα τουρκικά όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μελέτα για 5 λεπτά κάθε μέρα και δε θα ξεχάσεις μέχρι και το 90% του λεξιλογίου που έχεις ήδη μάθει.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.