Μέρες της εβδομάδας στα λουξεμουργικά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.lb
Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
Deeg vun der Woch
Δευτέρα
Lernen beginnen
Méindeg (m.)
Τρίτη
Lernen beginnen
Dënschdeg (m.)
Τετάρτη
Lernen beginnen
Mëttwoch (m.)
Πέμπτη
Lernen beginnen
Donneschdeg (m.)
Παρασκευή
Lernen beginnen
Freideg (m.)
Σάββατο
Lernen beginnen
Samschdeg (m.)
Κυριακή
Lernen beginnen
Sonndeg (m.)

Οι μέρες της εβδομάδας στα λουξεμβουργικά

Αν ψάχνεις για μαθήματα λουξεμβουργικών, σου έχουμε εδώ τη λύση. Μάθε μαζί μας τη λουξεμβουργική γλώσσα και ξεκίνα με το λεξιλόγιο για τις μέρες της εβδομάδας. Xάρη στις κάρτες διδασκαλίας της VocApp, θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις και να βελτιώσεις την προφορά σου, μέσω των ηχητικών εγγραφών μας! Επιπλέον, σου υποχόμαστε πως δε θα ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη διαβάσει, αφού το σύστημα επανάληψής μας θα στις υπενθυμίζει.

Αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να μάθεις μια ξένη γλώσσα;

Έχουμε στόχο το να μάθεις όσο το δυνατό πιο πολλές απλές λέξεις στα λουξεμβουργικά, μέσω των καρτών διδασκαλίας μας. Απόκτησε μ'αυτό τον τρόπο τις βάσεις για το λεξιλόγιο των λουξεμβουργικών, κάνοντας τον εαυτό σου περήφανο! Μη χάσεις άλλο χρόνο. Μάθε πώς να λες τις μέρες της εβδομάδας στα λουξεμβουργικά μέσω της εφαρμογής μας και ανακάλυψε αυτή την υπέροχη γλώσσα.

Πώς να μάθεις λουξεμβουργικά ευχάριστα

Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας στα λουξεμβουργικά σε μορφή λίστας καρτών διδασκαλίας. Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης ξένων γλωσσών είναι να διαβάζεις το λεξιλόγιο θεματικά. Ως εκ τούτου, τα μαθήματα των λουξεμβουργικών μας είναι αυτό που ψάχνεις! Καλύπτουν ένα τεράστιο ποσοστό του λεξιλογίου των λουξεμβουργικών! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως, αν μάθεις λουξεμβουργικά μέσω της εφαρμογής μας, δεν θα ξεχάσεις τις κάρτες διδασκαλίας που έχεις ήδη μάθει. Ο Αποστασιοποιημένος Αλγόριθμος Επανάληψης θα προγραμματίσει τον χρόνο διαβάσματός σου με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθε τη λουξεμβουργική γλώσσα γρήγορα και αποτελεσματικά!

Δεν έχεις σχέδια για απόψε; Σου έχουμε την τέλεια λύση. Τι θα έλεγες για μαθήματα λουξεμβουργικών; Μη χάσεις άλλο χρόνο! Κατέβασε την εφαρμογή μας και ξεκίνα να μαθαίνεις λουξεμβουργικά σήμερα!

Θέλεις να συνεχίσεις να μαθαίνεις λουξεμβουργικά;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων για τις μέρες της εβδομάδας, μπορείς να συνεχίσεις να διαβάζεις τη λουξεμβουργική γλώσσα. Ρίξε λοιπόν μια ματιά σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα των λουξεμβουργικών, κάνοντας κλικ εδώ: των λουξεμβουργικών. Μάθε για 5 λεπτά κάθε μέρα και δε θα ξεχάσεις μέχρι και το 90% του λεξιλογίου που έχεις ήδη μάθει.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.