Μέρες της εβδομάδας στα ουκρανικά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.uk
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
дні тижня (ч. р. мн.)
Δευτέρα
Lernen beginnen
понеділок (ч. р.)
Τρίτη
Lernen beginnen
вівторок (ч. р.)
Τετάρτη
Lernen beginnen
середа (ж. р.)
Πέμπτη
Lernen beginnen
четвер (ч. р.)
Παρασκευή
Lernen beginnen
п'ятниця (ж. р.)
Σάββατο
Lernen beginnen
субота (ж. р.)
Κυριακή
Lernen beginnen
неділя (ж. р.)

Οι μέρες της εβδομάδας στα ιαπωνικά

Πώς σου φάινεται η ιδέα να αρχίσεις να μαθαίνεις ιαπωνικά; Άρχισε την εκμάθηση των ιαπωνικών και συγκεκριμένα άρχισε με τις μέρες της εβδομάδας χρησιμοποιώντας την εφαρμοφή μας. Η ομάδα της VocApp έχει ετοιμάσει για σένα κάρτες διδασκαλίας για τις μέρες της εβδομάδας. Μάθε τώρα τις πιο σημαντικές λέξεις μέσω των μαθημάτων μας...δεν θα απογοητετείς! Αν ακόμη έχεις αμφιβολίες, δεν χάνεις τίποτα να ρίξεις μια ματιά στο μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας. Μάθε τώρα τις σημαντικότερες λέξες για τις μέρες της εβδομάδας στα ιαπωνικά εδώ!

Γιατί πρέπει να μάθω ιαπωνικά;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να μάθεις την ιαπωνικήγλώσσα! Αρχικά, τα ιαπωνικά είναι μια ελκυστική γλώσσα. Μαθαίνοντας ιαπωνικά θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και απλά θα σε κάνει πιο έξυπνο! Αν οι παραπάνω λόγοι δεν είναι αρκετοί για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις την ιαπωνική γλώσσα, τότε μπορείς να το δεις σαν πρόκληση. Όποτε μελετάς μια ξένη γλώσσα, ενεργοποιείς το μέρος του εγκεφάλου σου που είναι υπεύθυνο για τη μνήμη.

Πώς να μάθεις ιαπωνικά ευχάριστα

Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει για σένα μάθημα για τις μέρες της εβδομάδας στα ιαπωνικά σε μορφή λίστας καρτών διδασκαλίας. Είναι αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος εκμάθησης ξένων γλωσσών είναι να διαβάζεις το λεξιλόγιο θεματικά. Συνεπώς, τα μαθήματα των ιαπωνικών μας είναι αυτό που ψάχνεις! Καλύπτουν ένα μεγάλο ποσοστό του λεξιλογίου των ιαπωνικών! Μπορείς να είσαι σίγουρος πως, αν μάθεις ιαπωνικά μέσω της εφαρμογής μας, δεν θα ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη μάθει. Το πρόγραμμα επανάληψής μας θα προγραμματίσει τον χρόνο διαβάσματός σου με όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικό τρόπο!

Μάθε ιαπωνικά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Η VocApp, όχι μόνο θα σου δείξει πώς γράφονται οι λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα ιαπωνικά, αλλά επίσης θα σου μάθει πώς να προφέρεις τη συγκεκριμένη λέξη στα ιαπωνικά. Επιπρόσθετα, είναι δυνατό να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο δημιουργίας καρτών διδασκαλίας που είναι βασισμένο σε λεξικό. Δημιούργησε το δικό σου κατάλογο καρτών διδασκαλίας και δες πόσο γρήγορο, διασκεδαστκό και εύκολο είναι. Ακόμα, θα βρεις εισηγήσεις για παρόμοιες λέξεις τις οποίες θα μπορείς να προσθέσεις στο μάθημά σου με ένα μόνο κλικ!

Άλλα μαθήματα ιαπωνικών για σένα

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα μαθήματα των ιαπωνικών για να ανακαλύψεις όλες τις άλλες κάρτες διδασκαλίας των ιαπωνικών Ξεκίνα μαθήματα με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα ιαπωνικά τώρα! Διάβασε για 5 λεπτά καθημερινά και δε θα ξεχάσεις μέχρι και το 90% του λεξιλογίου που έχεις ήδη μάθει.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.