Μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά

 0    8 Datenblatt    ultimate.el.pl
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
μέρες της εβδομάδας
Lernen beginnen
dni tygodnia (l.mn.)
Δευτέρα
Lernen beginnen
poniedziałek (r. m.)
Τρίτη
Lernen beginnen
wtorek (r. m.)
Τετάρτη
Lernen beginnen
środa (r. ż.)
Πέμπτη
Lernen beginnen
czwartek (r. m.)
Παρασκευή
Lernen beginnen
piątek (r. m.)
Σάββατο
Lernen beginnen
sobota (r. ż.)
Κυριακή
Lernen beginnen
niedziela (r. ż.)

Οι μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά

Τι θα έλεγες να μάθεις πώς να μιλάς πολωνικά; Γιατί όχι; Ας ξεκινήσουμε με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας και μάθε πόσο όμορφη γλώσσα είναι τα πολωνικά! Μπορεί να μην ήξερες καν την ορθή ορθογραφία των λέξεων για τις μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά. Μην ανησυχεις! Η λύση βρίσκεται σε αυτό το μάθημα: μέσω των καρτών διδασκαλίας της εταιρίας μας, θα έχεις την πιθανότητα να μάθεις ή να βελτιώσεις την προφορά σου, χάρη στις ηχητικές εγγραφές μας! Ακόμη σκέφτεσαι πως δεν θα χρειαστείς ποτέ κάτι τέτοιο; Είσαι σίγουρος; Αυτό είναι και το καλύτερο μέρος του να μαθαίνεις μια νέα γλώσσα! Το μυστικό είναι η επανάληψη: μέσω της μεθόδου μας, θα έχεις την πιθανότητα να επαναλαμβάνεις τις λέξεις που ήδη έχεις μελετήσει, για να τα θυμάσαι! Μην σπαταλάς άλλο το χρόνο σου σε άχρηστα κοινωνικά δίκτυα! Ας ξεκινήσουμε τώρα με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά!

Λόγοι για να μάθεις πολωνικά

Οι λόγοι είναι πολλοί για να μάθεις την πολωνική γλώσσα! Η εκμάθηση των πολωνικών θα σου δώσει πρόσβαση σε πολλαπλά βιβλία, διάφορες ταινίες ή ακόμα και σε memes, που δημιουργήθηκαν στα πολωνικά. Δε σου αρκούν αυτοί οι λόγοι; Τι να πω; Μπορεί να μην είσαι κάποιος που του αρέσουν οι προκλήσεις! Μαζί μας όμως μπορείς να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα "σχεδόν" μόνος! Πιστεύεις πως μπορείς να μελετήσεις μια γλώσσα μαζί μας; Δώσε σε μας και στον εαυτό σου την ευκαιρία να το ανακαλύψεις!

Πώς να μάθεις πολωνικά ευχάριστα

Τα εργαλεία εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβουν να προγραμματίσουν επαναλήψεις των λέξεων που δεν ξέρατε στα πολωνικά. Επομένως θα θυμάσαι πιο πολλά σε λιγότερο χρόνο! Μόνο 5 λεπτά καθημερινού διαβάσματος είναι αρκετά για να θυμάσαι τις μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά.

Μάθε την πολωνική γλώσσα γρήγορα και αποτελεσματικά!

Αν νιώθεις αμήχανα όταν μιλάς πολωνικά, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στους κύκλους μαθημάτων μας και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση διαβάζοντας πολωνικά καθημερινά!

Άλλα μαθήματα πολωνικών για σένα

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα μαθήματα των πολωνικών για να μελετήσεις όλα τα υπόλοιπα μαθήματα των πολωνικών Ξεκίνα μαθήματα με τις λέξεις για τις μέρες της εβδομάδας στα πολωνικά αυτή τη στιγμή! Μαζί μας μπορείς να μάθεις πολωνικά με διάφορα μαθήματα γλωσσών που γράφτηκαν από επαγγελματίες.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.