Φρούτα στα ιαπωνικά

 0    16 Datenblatt    ultimate.el.ja
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
φρούτα
Lernen beginnen
フルーツ
μήλο
Lernen beginnen
リンゴ
πορτοκάλι
Lernen beginnen
オレンジ
αχλάδι
Lernen beginnen
有りの実
μπανάνα
Lernen beginnen
バナナ
ανανάς
Lernen beginnen
パイナップル
ντομάτα
Lernen beginnen
トマト
φράουλα
Lernen beginnen
βατόμουρο
Lernen beginnen
ラズベリー
σταφύλι
Lernen beginnen
葡萄
καρπούζι
Lernen beginnen
西瓜
λεμόνι
Lernen beginnen
レモン
δαμάσκηνο
Lernen beginnen
プロム
κεράσι
Lernen beginnen
チェリー
ακτινίδιο
Lernen beginnen
キウイ
ροδάκινο
Lernen beginnen

Τα φρούτα στα ρουμανικά

Μελέτα το βασικό λεξιλόγιο στα ρουμανικά και ξεκίνα με το λεξιλόγιο για τα φρούτα! Γνωρίζεις πώς να γράψεις τα φρούτα στα ρουμανικά; Βρες την απάντηση στο μάθημα τα φρούτα στα ρουμανικά και μάθε άλλες κάρτες διδασκαλίας στα ρουμανικά! Θα έχεις την πιθανότητα να μάθεις την ορθή προφορά στα ρουμανικά με τη βοήθεια των ηχητικών εγγραφών στα ρουμανικά! Η μαγεία της εκμάθησης μιας γλώσσας είναι πως δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς αυτή τη λέξη που μόλις έμαθες! Μάθε τις κάρτες διδασκαλίας για τα φρούτα στα ρουμανικά και μην τις ξεχάσεις ποτέ!

Λόγοι για να μάθεις ρουμανικά

Οι λόγοι είναι πολλοί για να μάθεις ρουμανικά! Η εκμάθηση των ρουμανικών θα σου δώσει πρόσβαση σε πολυάριθμα βιβλία, πολλαπλές ταινίες ή ακόμα και σε memes, που δημιουργήθηκαν στα ρουμανικά. Δε σου αρκούν αυτοί οι λόγοι; Τι να πω; Πιθανόν να μην είσαι κάποιος που του αρέσουν οι προκλήσεις! Όμως μαζί μας μπορείς να αποκτήσεις ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα "σχεδόν" μόνος! Πιστεύεις πως μπορείς να μάθεις μια γλώσσα μαζί μας; Δώσε σε μας και στον εαυτό σου τη δυνατότητα να το ανακαλύψεις!

Πώς να μάθεις ρουμανικά γρήγορα

Η εφαρμογή εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβει να προγραμματίσει επαναλήψεις των λέξεων που δεν ξέρατε στα ρουμανικά. Ως εκ τούτου θα θυμάσαι περισσότερα σε λιγότερο χρόνο! Μόνο 5 λεπτά καθημερινού διαβάσματος είναι αρκετά για να θυμάσαι τα φρούτα στα ρουμανικά.

Μάθε ρουμανικά γρήγορα και αποτελεσματικά!

Μισούσες τα μαθήματα ρουμανικών ; Ο δάσκαλός σου των ρουμανικών δεν ήταν καλός; Γιατί δε δοκιμάζεις τις κάρτες διδασκαλίας με την VocApp και μελέτησε ρουμανικά μόνος! Οι κάρτες διδασκαλίας μας θα κάνουν την ομιλία στα ρουμανικά εύκολη και αποτελεσματική!

Υπάρχει και συνέχεια!

Νόμιζες πως το να μάθεις τα φρούτα είναι αρκετό για να μάθεις ρουμανικά; Νομίζω ξέρεις την απάντηση! Ρίξε λοιπόν μια ματιά σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα των ρουμανικών, κάνοντας κλικ εδώ: των ρουμανικών. Μαζί μας μπορείς να μάθεις ρουμανικά με διάφορα μαθήματα γλωσσών που γράφτηκαν από επαγγελματίες.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.