Zilele săptămânii în franceză

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.fr
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
jours de la semaine (m.pl.)
luni
Lernen beginnen
lundi (m.)
marţi
Lernen beginnen
mardi (m.)
miercuri
Lernen beginnen
mercredi (m.)
joi
Lernen beginnen
jeudi (m.)
vineri
Lernen beginnen
vendredi (m.)
sâmbătă
Lernen beginnen
samedi (m.)
duminică
Lernen beginnen
dimanche (m.)

Zilele săptămânii în franceză

Visai mereu să cunoști franceza? Ai învățat cu multe site-uri, dar pierdeai motivația? Studiază principalul vocabular din franceză ușor cu VocApp! Nu știi cum să zici la zilele săptămânii în franceză? Vei găsi răspunsul în lecția Zilele săptămânii în franceză și vei învăța multe cuvinte în această limbă! Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a îmbunătăți pronunția în franceză cu înregistrările audio ale cuvintelor citite de către lector! Află cum se zice la Zilele săptămânii în franceză cu noi și nu uita niciodată vocabularul nou! Nu mai pierde timp cu alte aplicații - învață limba franceză acum!

Motive pentru a cunoaște franceza

Sunt foarte multe motive pentru care merită să studiezi franceza! Odată ce înveți o limbă nouă, cunoști mai bine propria ta limbă! Aceasta datorită învățării gramaticii și îmbogățirii vocabularului, toate acestea întâmplându-se paralel în două limbi! Nu știi cum să începi să înveți franceza? A fost dovedit că una dintre cele mai ușoare metode de a învăța vocabularul unei limbi este cea a cartonașelor! Aplicația noastră îți va organiza vocabularul în franceză și va programa repetițiile cartonașelor lecției Zilele săptămânii în franceză pe care nu le cunoști bine, pentru a te ajuta să le ții minte repede! Începe să înveți din lecția Zilele săptămânii în franceză și vei vedea cât de vesel e! Ce face ca site-ul nostru să fie atât de potrivit învățării limbilor? VocApp are o mulțime de funcții utile! Ca exemplu, vei putea descărca lista de cartonașe din lecția Zilele săptămânii în franceză pentru a avea totul cu tine oriunde și a repeta offline! În plus, îți vei îmbunătăți pronunția cuvintelor din lecția Zilele săptămânii în franceză datorită lectorului! Fiecare cartonaș îți va indica traducerea și sensul cuvintelor în franceză, ca să le memorezi ușor!

Continuă să studiezi cu resursele VocApp!

Echipa noastră e formată din lingviști profesioniști din toată lumea! Noi lucrăm în fiecare zi pentru a crea multe cursuri noi, ca fiecare utilizator să găsească anume ceea de ce are nevoie! Memorează cartonașele lecției Zilele săptămânii în franceză cu ajutorul site-ului nostru! Asigură-te că știi totul din lecția Zilele săptămânii în franceză și alege-ți unul dintre cursurile noastre interesante pentru a cunoaște mai mult! Continuă să studiezi cu cartonașele de la VocApp pentru rezultate rapide.

Studiază limbi străine cu cartonașele VocApp! Descarcă lecțiile pentru a le avea cu tine și a învăța în transport sau stând la coadă!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.