Zilele săptămânii în italiană

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.it
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
giorni della settimana (m.pl.)
luni
Lernen beginnen
lunedì (m.)
marţi
Lernen beginnen
martedì (m.)
miercuri
Lernen beginnen
mercoledì (m.)
joi
Lernen beginnen
giovedì (m.)
vineri
Lernen beginnen
venerdì (m.)
sâmbătă
Lernen beginnen
sabato (m.)
duminică
Lernen beginnen
domenica (f.)

Zilele săptămânii în italiană

Visezi de mult timp să poți vorbi în italiană? Ai încercat o mulțime de platforme, dar n-ai obținut nici-un rezultat? Cu VocApp, îți vei realiza visul! Cu platforma noastră, vei putea memora vocabular eficient! Cartonașele VocApp includ informația necesară, precum sensul, pronunția și scrierea cuvintelor în italiană! Află cum se zice la Zilele săptămânii în italiană cu această lecție interesantă! Fă primul pas spre cunoașterea acestei limbi învățând vocabularul de bază din lecția Zilele săptămânii în italiană! Testează metoda VocApp cu lecția Zilele săptămânii în italiană și nu te opri din a cuceri această limbă! Nu mai pierde timpul căutând resurse, începe să studiezi italiana acum!

De ce trebuie să studiezi italiana?

E foarte important să cunoști limba italiană! Uite câteva cauze de a începe să înveți acum! În primul rând, italiana este o limbă neobișnuită. Dacă vei învăța italiana, îți vei face mulți prieteni noi și vei deveni mai inteligent! Viața ta va deveni mai interesantă odată ce vei cunoaște limba italiană! Cum să înveți limba italiană eficient? Aplicația noastră va face totul mult mai ușor: vei vedea o imagine a cuvântului din lecția Zilele săptămânii în italiană și pe lângă ea, traducerea, pentru a înțelege cuvintele noi simplu! Pe lângă asta, vei asculta cum se pronunță cuvintele în italiană și voilà - vocabularul tău va începe să se mărească! Te vom ajuta să nu uiți niciodată vocabularul lecției Zilele săptămânii în italiană și să înveți limba italiană ușor! Ce face ca site-ul nostru să fie atât de potrivit studierii limbilor? VocApp are o mulțime de funcții interesante! De exemplu, vei putea descărca lecția Zilele săptămânii în italiană pentru a avea totul cu tine oriunde și a învăța fără internet! Pe lângă asta, îți vei practica pronunția cuvintelor din lecția Zilele săptămânii în italiană cu ajutorul lectorului! Fiecare cartonaș îți va demonstra sensul și traducerea cuvintelor în italiană, ca să le înțelegi ușor!

Alte lecții în italiană

Cursurile de la VocApp sunt create de o echipă multinațională de lingviști pasionați! Asigură-te că vei accesa pagina cu toate cursurile noastre și vei învăța alte cartonașe! Depune un pic de efort pentru a învăța cuvintele din lecția Zilele săptămânii în italiană! Odată ce memorezi cuvintele lecției Zilele săptămânii în italiană, continuă să înveți alte cartonașe pentru rezultate spectaculoase.

Cu VocApp, poți învăța italiana cu nenumărate lecții concepute de lingviști profesionali!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.