Zilele săptămânii în norvegiană

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.nov
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
dager i uken
luni
Lernen beginnen
mandag (f.)
marţi
Lernen beginnen
tirsdag (f.)
miercuri
Lernen beginnen
onsdag (f.)
joi
Lernen beginnen
torsdag (f.)
vineri
Lernen beginnen
fredag (f.)
sâmbătă
Lernen beginnen
lørdag (f.)
duminică
Lernen beginnen
søndag (f.)

Zilele săptămânii în norvegiană

Ai nevoie de un site util și eficient cu care să înveți limba norvegiană? Ai învățat cu multe site-uri, dar pierdeai motivația? VocApp te va ajuta să înveți ușor! Metoda cartonașelor, pe care o folosim, este foarte eficientă! Dacă visai de demult să știi cum se numesc zilele săptămânii în norvegiană - o poți face cu cartonașele noastre! Cu noi, vei învăța nu doar cuvinte noi în norvegiană, dar și îți vei perfecționa pronunția în norvegiană! Încearcă să înveți cu VocApp cum se zice la Zilele săptămânii în norvegiană și continuă aventura în lumea acestei limbi! Sistemul de Repetiție de la VocApp te va ajuta să repeți toate cuvintele din lecția Zilele săptămânii în norvegiană și să le ții minte! Nu mai pierde timp în zadar, începe să înveți cu lecția Zilele săptămânii în norvegiană și vei vedea că cu VocApp, poți începe să vorbești limba norvegiană!

Cele mai importante cauze să studiezi limba norvegiană

Lingviștii VocApp susțin că studierea unei limbi ca limba norvegiană este foarte importantă și va aduce multe posibilități neașteptate! Există multe cauze să studiezi limba norvegiană acum! Uite câteva din ele! În caz că nu știai, învățarea unei limbi te face mai inteligent! S-a demonstrat că aceasta activează zonele creierului, responsabile de memorarea informației! Mai mult, vorbind norvegiana, vei primi infinite posibilități profesionale, academice și sociale, vei călători în continente noi făcând multe cunoștințe interesante! Care e secretul în învățarea limbilor? Dacă intenționezi să studiezi limba norvegiană, partea cea mai importantă este dezvoltarea vocabularului în norvegiană. Aplicația noastră va avea sarcina de a-ți îmbogăți vocabularul și de a-ți programa repetările cuvintelor în norvegiană, pentru ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să înveți vocabularul lecției Zilele săptămânii în norvegiană cu noi ca să vezi cât de eficient e! Dacă te simți rușinat când vorbești limba norvegiană, învață din resursele nostre ca să câștigi încredere în tine! VocApp este o platformă interesantă cu funcții utile care te va ajuta să înveți limba norvegiană eficient! Testează metoda VocApp cu lecția Zilele săptămânii în norvegiană! Învață pronunția și sensul cuvintelor din lecția Zilele săptămânii în norvegiană cu VocApp! Vei putea descărca cartonașele pentru a învăța când dorești! La fel, vei putea crea lecțiile tale cu vocabularul pe care vrei să-l înveți!

Continuă să studiezi cu resursele VocApp!

Echipa noastră e formată din lingviști profesioniști din multe țări! Noi lucrăm zilnic pentru a crea multe cursuri noi, ca orice utilizator să găsească anume ceea de ce are nevoie! Memorează toate cartonașele lecției Zilele săptămânii în norvegiană cu ajutorul platformei noastre! Asigură-te că știi totul din lecția Zilele săptămânii în norvegiană și alege-ți unul dintre cursurile noastre care te interesează pentru a cunoaște mai mult! Continuă să studiezi cu cartonașele de la VocApp pentru rezultate deosebite.

Cartonașele VocApp te vor ajuta să-ți formezi un vocabular și să-ți perfecționezi pronunția în norvegiană ușor! Încearcă chiar acum!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.