Zilele săptămânii în poloneză

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.pl
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
dni tygodnia (l.mn.)
luni
Lernen beginnen
poniedziałek (r. m.)
marţi
Lernen beginnen
wtorek (r. m.)
miercuri
Lernen beginnen
środa (r. ż.)
joi
Lernen beginnen
czwartek (r. m.)
vineri
Lernen beginnen
piątek (r. m.)
sâmbătă
Lernen beginnen
sobota (r. ż.)
duminică
Lernen beginnen
niedziela (r. ż.)

Zilele săptămânii în poloneză

Vrei să înveți limba poloneză simplu, dar nu ești sigur cum să începi? Ai nevoie să cunoști poloneza pentru lucru sau universitate? Începe să studiezi chiar acum cu platforma noastră și vezi cât de simplu e! Dacă doreai să știi cum se numesc zilele săptămânii în poloneză, lecția aceasta va fi perfectă pentru tine! Învață zilele săptămânii în poloneză și practică pronunția ta cu ajutorul acestei lecții! Imaginile din cartonașe te vor ajuta să înțelegi cum se zice la Zilele săptămânii în poloneză, iar Sistemul de Repetiție pe care îl folosim îți va aminti cele mai dificile cuvinte ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să studiezi limba poloneză cu lecția Zilele săptămânii în poloneză! Încearcă metoda VocApp învățând zilele săptămânii în poloneză și vei ajunge să vorbești poloneza! Nu mai căuta site-uri și aplicații - tot ce-ți trebuie pentru a învăța limba poloneză e la VocApp!

De ce poloneza e utilă?

Dacă îți lipsește motivația, gândește-te cât de tare ți se va schimba viața când vei cunoaște limba poloneză! Studiind poloneza, vei gândi în această limbă și îți vei dezvolta capacitatea de a face multe lucruri în același timp! La fel, îți vei dezvolta memoria! Cunoașterea unei limbi ca poloneza va fi un mare plus în CV-ul tău și îți va aduce oportunități interesante în diferite domenii ale vieții! Nu ești sigur cum să începi să studiezi limba poloneză? Cea mai bună metodă de a învăța limba poloneză este cu cartonașe! Echipa VocApp a pregătit pentru tine o lecție de Zilele săptămânii în poloneză sub formă de listă de cuvinte. Aceasta te va ajuta să ții minte cuvinte utile în poloneză datorită pronunției, imaginii și traducerii din fiecare cartonaș! Învață o cantitate enormă din vocabularul din limba poloneză cu lecția noastră Zilele săptămânii în poloneză! Dacă te simți rușinat când vorbești limba poloneză, învață din cursurile nostre ca să ai mai multă încredere în tine! VocApp este o platformă interesantă cu funcții deosebite care te va ajuta să memorezi limba poloneză eficient! Testează metoda noastră cu lecția Zilele săptămânii în poloneză! Învață sensul și pronunția cuvintelor din lecția Zilele săptămânii în poloneză cu VocApp! Vei putea descărca lecția pentru a învăța unde vrei! La fel, vei putea crea lecțiile tale cu vocabularul de care ai nevoie!

Alte cartonașe în poloneză

Lingviștii noștri muncesc zilnic pentru a crea cursuri noi și captivante! Găsește cursul care ți se potrivește printre lista de cursuri de la VocApp! Învață cartonașele lecției Zilele săptămânii în poloneză eficient cu platforma noastră! Odată ce memorezi toate cuvintele din lecția Zilele săptămânii în poloneză, continuă să înveți pentru rezultate spectaculoase.

Învățând 5 minute zilnic, vei memora aproximativ 90% din vocabular! Aceasta datorită platformei profesionale VocApp!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.