Zilele săptămânii în ucraineană

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.uk
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
дні тижня (ч. р. мн.)
luni
Lernen beginnen
понеділок (ч. р.)
marţi
Lernen beginnen
вівторок (ч. р.)
miercuri
Lernen beginnen
середа (ж. р.)
joi
Lernen beginnen
четвер (ч. р.)
vineri
Lernen beginnen
п'ятниця (ж. р.)
sâmbătă
Lernen beginnen
субота (ж. р.)
duminică
Lernen beginnen
неділя (ж. р.)

Zilele săptămânii în ucraineană

Visai mereu să cunoști ucraineana? Ai învățat cu multe site-uri, dar de fiecare dată pierdeai motivația? Studiază principalele cuvinte în ucraineană rapid cu VocApp! Nu știi cum să zici la zilele săptămânii în ucraineană? Caută răspunsul în lecția Zilele săptămânii în ucraineană și vei învăța multe cartonașe în această limbă! Vei avea, de asemenea, posibilitatea de a învăța pronunția în ucraineană cu înregistrările audio ale cuvintelor citite de lector! Află cum se zice la Zilele săptămânii în ucraineană cu noi și nu uita niciodată vocabularul nou! Nu mai pierde timp cu alte site-uri - învață limba ucraineană acum!

De ce trebuie să cunoști limba ucraineană?

E foarte util să înveți limba ucraineană! Uite câteva cauze de a începe să înveți acum! Odată ce studiezi o limbă nouă, cunoști mai bine propria ta limbă! Aceasta datorită repetării gramaticii și dezvoltării vocabularului, toate acestea având loc paralel în două limbi! Nu știi cum să înveți ucraineana? A fost dovedit că una dintre cele mai eficiente metode de a învăța vocabularul unei limbi este cea a cartonașelor! Instrumentul nostru îți va organiza vocabularul în ucraineană și va programa repetările cartonașelor lecției Zilele săptămânii în ucraineană pe care nu le cunoști destul de bine, pentru a te ajuta să le memorezi rapid! Începe să înveți din lecția Zilele săptămânii în ucraineană și vei vedea cât de ușor e! De ce metoda VocApp e cea mai potrivită pentru a studia o limbă? Vei economisi timp datorită Sistemului de repetiție de la VocApp și îți vei mări vocabularul tău în modul cel mai eficient! De asemenea, poți îmbunătăți pronunția în ucraineană cu toate înregistrările din cursurile noastre! Începe cu lecția Zilele săptămânii în ucraineană chiar acum și învață să pronunți cuvintele din cartonașe! Află cum se zice la Zilele săptămânii în ucraineană cu noi!

Resurse pentru a studia ucraineana

Nu uita să repeți cuvintele din lecția Zilele săptămânii în ucraineană pentru ca să le ții minte! Odată ce știi tot vocabularul lecției Zilele săptămânii în ucraineană, poți învăța mai departe cu cursurile noastre profesionale! La fel, poți alege o altă lecție pentru a învăța ucraineana ușor.

Studiind 5 minute în fiecare zi, vei memora aproximativ 90% din vocabular! Aceasta datorită platformei eficiente VocApp!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.