Clădiri în franceză

 0    13 Datenblatt    ultimate.ro.fr
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
clădiri
Lernen beginnen
bâtiments (m.pl.)
teatru
Lernen beginnen
théâtre (m.)
şcoală
Lernen beginnen
école (f.)
cinema
Lernen beginnen
cinéma (m.)
parc
Lernen beginnen
parc (m.)
universitate
Lernen beginnen
université (f.)
spital
Lernen beginnen
hôpital (m.)
secție de poliție
Lernen beginnen
poste de police (m.)
bibliotecă
Lernen beginnen
bibliothèque (f.)
centru comercial
Lernen beginnen
centre commercial (m.)
magazin
Lernen beginnen
boutique (f.)
librărie
Lernen beginnen
librairie (f.)
templu
Lernen beginnen
temple (m.)

Clădiri în franceză

Vrei să înveți limba franceză eficient, dar nu ești sigur cum să începi? Ai nevoie să cunoști franceza pentru lucru sau universitate? Începe să înveți chiar acum cu platforma noastră și vezi cât de simplu e! Dacă doreai să afli cum se numesc clădirile în franceză, această lecție te va ajuta! Învață clădirile în franceză și practică pronunția ta cu ajutorul acestei lecții! Imaginile din cartonașe te vor ajuta să memorezi cum se zice la Clădiri în franceză, iar Sistemul de Repetiție de la VocApp îți va reaminti cele mai dificile cuvinte ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să înveți limba franceză cu lecția Clădiri în franceză! Încearcă metoda VocApp învățând clădirile în franceză și vei ajunge să vorbești franceza! Nu mai căuta site-uri și aplicații - tot de ce ai nevoie pentru a învăța limba franceză e la VocApp!

De ce franceza e utilă?

Dacă îți lipsește motivația, trebuie să te gândești cât de tare ți se va schimba viața când vei ști limba franceză! Studiind limba franceză, vei gândi în această limbă și aceasta îți va dezvolta capacitatea de a face mai multe lucruri în același timp! La fel, îți vei dezvolta capacitatea de a memora! Cunoașterea unei limbi ca franceza va fi un plus în CV-ul tău și îți va oferi posibilități interesante în multe domenii ale vieții! Care e secretul în învățarea limbilor? Dacă intenționezi să vorbești franceza, partea fundamentală este studierea vocabularului în franceză. Aplicația noastră va avea sarcina de a-ți dezvolta vocabularul și de a-ți organiza repetările cartonașelor în franceză, pentru ca să le memorezi pentru totdeauna! Începe să înveți cuvintele lecției Clădiri în franceză cu noi ca să vezi cât de ușor e! Ce face ca site-ul nostru să fie atât de potrivit învățării limbilor? VocApp are multe funcții utile! De exemplu, vei putea descărca lecția Clădiri în franceză pentru a avea totul cu tine oriunde și a repeta fără internet! Mai mult, îți vei practica pronunția cuvintelor din lecția Clădiri în franceză cu ajutorul lectorului! Fiecare cartonaș îți va indica traducerea și sensul cuvintelor în franceză, ca să le înțelegi rapid!

Continuă să înveți cu resursele VocApp!

Echipa noastră e formată din lingviști profesioniști din toată lumea! Noi lucrăm în fiecare zi pentru a crea multe cursuri noi, ca orice utilizator să învețe anume ceea ce vrea! Memorează cartonașele lecției Clădiri în franceză cu ajutorul platformei noastre! Asigură-te că știi totul din lecția Clădiri în franceză și alege-ți unul dintre cursurile noastre care te interesează pentru a cunoaște mai mult! Continuă să înveți cu cartonașele de la VocApp pentru rezultate deosebite.

Învață limbi străine cu platforma VocApp! Descarcă lecțiile pentru a le avea cu tine și a studia oriunde și oricând vrei!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.