Λαχανικά στα αγγλικά

 0    14 Datenblatt    ultimate.el.en
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
λαχανικά
Lernen beginnen
vegetables
καρότο
Lernen beginnen
carrot
πατάτα
Lernen beginnen
potato
λάχανο
Lernen beginnen
cabbage
μαρούλι
Lernen beginnen
lettuce
μπρόκολο
Lernen beginnen
broccoli
κρεμμύδι
Lernen beginnen
onion
κολοκύθι
Lernen beginnen
pumpkin
φασόλι
Lernen beginnen
bean
αγγούρι
Lernen beginnen
cucumber
ντομάτα
Lernen beginnen
tomato
σπανάκι
Lernen beginnen
spinach
πιπέρι
Lernen beginnen
pepper
παντζάρι
Lernen beginnen
beetroot

Τα λαχανικά στα αγγλικά

Αν ψάχνεις για μαθήματα αγγλικών, σου έχουμε εδώ τη λύση. Μάθε μαζί μας την αγγλική γλώσσα και ξεκίνα με το λεξιλόγιο για τα λαχανικά. Xάρη στις κάρτες διδασκαλίας της εταιρίας μας, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και να βελτιώσεις την προφορά σου, χάρη στις ηχητικές εγγραφές μας! Ακόμα, σου υποχόμαστε να μην ξεχάσεις τις λέξεις που έχεις ήδη διαβάσει, το σύστημα επανάληψής μας δεν θα σε αφήσει.

Λόγοι για να μάθεις αγγλικά

Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας σε κάνει πιο έξυπνο! Είναι αποδεδειγμένο πως ενεργοποιεί μέρη του εγκεφάλου υπεύθυνα για τη μνήμη! Επιπροσθέτως, θα μάθεις να μιλάς αγγλικά, το οποίο σημαίνει άπειρες επαγγελματικές, ακαδημαϊκές και κοινωνικές ευκαιρίες! Ακόμη δεν πείστηκες; Τι να πω; Μπορεί να μην σου αρέσουν οι προκλήσεις! Μαζί μας όμως μπορείς να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα "σχεδόν" μόνος! Πιστεύεις πως μπορείς να μάθεις μια ξένη γλώσσα μαζί μας; Δώσε σε μας και στον εαυτό σου την πιθανότητα να το ανακαλύψεις!

Πώς να μάθεις αγγλικά ευχάριστα

Η εφαρμογή εκμάθησης της γλώσσας θα αναλάβει να προγραμματίσει επαναλήψεις των λέξεων που δεν ξέρατε στα αγγλικά. Ως εκ τούτου θα θυμάσαι πιο πολλά σε λιγότερο χρόνο! Μόνο 5 λεπτά καθημερινού διαβάσματος είναι αρκετά για να θυμάσαι τα λαχανικά στα αγγλικά.

Μάθε την αγγλική γλώσσα εύκολα και αποτελεσματικά!

Μισούσες τα μαθήματα αγγλικών ; Ο δάσκαλός σου των αγγλικών δεν ήταν καλός; Γιατί δε δοκιμάζεις τις κάρτες διδασκαλίας με την VocApp και μελέτησε αγγλικά μόνος! Το υλικό μελέτης θα κάνουν την ομιλία στα αγγλικά εύκολη και αποτελεσματική!

Άλλα μαθήματα αγγλικών για σένα

Σιγουρέψου να ρίξεις μια ματιά στα υπόλοιπα μαθήματα των αγγλικών για να μελετήσεις όλες τις άλλες κάρτες διδασκαλίας των αγγλικών Άρχισε μαθήματα με τις λέξεις για τα λαχανικά στα αγγλικά τώρα! Οι κάρτες διδασκαλίας θα σε βοηθήσουν χωρίς αμφιβολία να καλυτερεύσεις εύκολα το λεξιλόγιό σου και τις ικανότητές σου στα αγγλικά.

Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.