Zilele săptămânii în cehă

 0    8 Datenblatt    ultimate.ro.cs
mp3 downloaden Drucken spielen überprüfen
 
Frage Antworten
zilele săptămânii
Lernen beginnen
dny v týdnu (r. m.pl.)
luni
Lernen beginnen
pondělí (r. s.)
marţi
Lernen beginnen
úterý (r. s.)
miercuri
Lernen beginnen
středa (r. ž.)
joi
Lernen beginnen
čtvrtek (r. m.)
vineri
Lernen beginnen
pátek (r. m.)
sâmbătă
Lernen beginnen
sobota (r. ž.)
duminică
Lernen beginnen
neděle (r. ž.)

Zilele săptămânii în cehă

Vrei să înveți ceha fără prea mult efort, dar nu ești sigur cum să începi? Ai nevoie de limba cehă pentru lucru sau universitate? Începe să studiezi acum cu metoda noastră și vezi cât de ușor e! Dacă doreai să știi cum se numesc zilele săptămânii în cehă, această lecție te va ajuta! Învață zilele săptămânii în cehă și perfecționează pronunția ta cu ajutorul acestei lecții! Cartonașele te vor ajuta să memorezi cum se zice la Zilele săptămânii în cehă, iar Sistemul de Repetiție de la VocApp îți va aminti cele mai dificile cuvinte ca să nu le uiți niciodată! Începe să studiezi ceha cu lecția Zilele săptămânii în cehă! Încearcă metoda VocApp învățând zilele săptămânii în cehă și în curând, vei începe să vorbești limba cehă! Nu mai căuta alte site-uri și cursuri - tot ce-ți trebuie pentru a învăța limba cehă e la VocApp!

Motive pentru a învăța limba cehă

Există foarte multe motive pentru care merită să înveți limba cehă! Învățând ceha, vei gândi în această limbă și aceasta îți va dezvolta abilitatea de a face mai multe lucruri în același timp! La fel, îți vei dezvolta memoria! Cunoașterea unei limbi ca ceha va fi un mare plus în CV-ul tău și îți va aduce oportunități interesante în multe domenii ale vieții! Cum să înveți limba cehă rapid? Cartonașele vor face totul mult mai ușor: vei vedea o imagine a cuvântului din lecția Zilele săptămânii în cehă și pe lângă ea, traducerea, pentru a înțelege cuvintele noi simplu! În plus, vei asculta cum se pronunță fiecare cuvânt în cehă și voilà - vocabularul tău va începe să crească! Te vom ajuta să nu uiți niciodată vocabularul lecției Zilele săptămânii în cehă și să înveți limba cehă rapid! De ce metoda VocApp e cea mai potrivită pentru a învăța o limbă? Vei economisi timp datorită Sistemului de repetiție de la VocApp și îți vei mări vocabularul tău în modul cel mai eficient! De asemenea, poți îmbunătăți pronunția în cehă cu toate înregistrările din cursurile noastre! Începe cu lecția Zilele săptămânii în cehă acum și învață să pronunți cuvintele din cartonașe! Află cum se zice la Zilele săptămânii în cehă cu noi!

Alte lecții în cehă pentru tine

Lecțiile de la VocApp sunt create de o echipă multinațională de lingviști pasionați! Asigură-te că vei accesa pagina cu toate cursurile noastre și vei studia alte cartonașe! Dedică timp lecției Zilele săptămânii în cehă! Odată ce cunoști toate cartonașele lecției Zilele săptămânii în cehă, continuă să înveți mai multe cartonașe pentru rezultate grandioase.

Cartonașele VocApp te vor ajuta să-ți formezi un vocabular și să-ți perfecționezi pronunția în cehă ușor! Încearcă chiar acum!


Sie müssen eingeloggt sein, um einen Kommentar zu schreiben.